BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE PREKO 40,00 € (301,98 KN).

Sigurnost on-line trgovine

Izjava o sigurnosti

Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica odvija se putem HT PayWay sustava. HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Privatnost i zaštita podataka

Vlasnik web trgovine, MP TRGOVAČKI OBRT, obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka Korisnika/Kupaca, na način da prikuplja samo najosnovnije podatke o Korisnicima/Kupcima i obrađuje one podatke koji su nužni za ispunjenje obveza web trgovine. Svi se podaci o Korisnicima/Kupcima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

MP TRGOVAČKI OBRT, svi djelatnici i poslovni partneri, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Za više informacija o privatnosti, obradi i zaštiti podataka, Korisnici/Kupci upućuju se da pogledaju Izjavu o privatnosti

                   

Izdvojeni proizvodi