GELISH POLYGEL - DIVIANA COSMETICS Web Shop
Više od 5000 proizvoda!   Besplatna dostava za kupnju preko 300Kn! 


LAKŠI. SNAŽNIJI. JEDNOSTAVNIJI. 

Nije akril, niti je gel, Gelish PolyGEL objedinjuje najbolje od akrila i gela u revolucionarnom sve-u-jedan sustavu koji je nedvojbeno bolji od svega što trenutno postoji na tržištu noktiju.

Godine razvoja i detaljnog salonskog testiranja, omogućili su da Gelish PolyGEL isporuči snažnije i fleksibilnije rezultate, daje noktima osjećaj lakoće, bez neugodnog mirisa monomera i prašine u zraku. Na takav beskompromisni rezultat mogu računati i Nail Artisti, i klijenti!


BEZ OMJERA, BEZ ŽURBE, BEZ MUKE, BEZ VIŠKA!

PolyGEL je sve-u-jedan formula za savršenu konzistenciju odmah spremnu za rad. Bez monomera, bez miješanja, bez omjera i bez neugodnih mirisa! Ova formula ti omogućuje da radiš koliko god brzo ili dugo želiš. Tuba s otvorom omogućuje ti da istisneš točno onoliko proizvoda koliko ti je potrebno bez izgubljenog, odnosno otpadnog materijala.

Formuliran korištenjem revolucionarne polimerne fuzije koja mijenja cijelu Nail industriju iz temelja. PolyGEL-ov proboj TriPolymer tehnologije koja pruža performanse koje prkose gravitaciji za zapanjujuće jednostavno nanošenje bez potrebe za brzinom. Jedinstvena viskoznost poput gline osigurava glatke i besprijekorne nokte.

PolyGEL formulacija kombinira akrilni prah za čvrstoću na bazi gela, s fotoinicijatorima koji osiguravaju obradivost bez neugodnog mirisa monomera. Budući da su TryPolymer sastojci 30% teži od akrila i tvrđi od gela, omogućavaju prašini koja nastaje za vrijeme oblikovanja nokta da pada na stol ostavljajući zrak čistim i bez prašine.


Pogledajte proizvode


TOLIKO JEDINSTVEN DA JE PATENTIRAN!

23% lakši od akrila i 16% lakši od tradicionalnog tvrdog gela bez da se smanjila trajnost i izdržljivost.

Vrhunsko prijanjanje, bez podizanja ili odvajanja nokta prilikom nošenja. Savršeno djeluje prilikom nadogradnje uz pomoć tipsi ili prozirnih šablona (forma).

LAGAN - klijent neće primijetiti da ima nadogradnju

SNAŽAN - jači od tvrdih gelova za neslomljive nokte

SIGURAN - bez monomera i BEZ udisanja prašine iz zraka

JEDNOSTAVAN - neograničeno vrijeme oblikovanja bez potrebe za brzinom

NEPOGREŠIV - prikladan za svakoga, od studenta do iskusnog profesionalca


DO SAVRŠENIH NOKTIJU UZ 3 JEDNOSTAVNA KORAKA:

1. ISTISNI, PREREŽI I ZAROLAJ!

Istisni potrebnu količinu PolyGEL-a iz tube, prereži proizvod s PolyTOOL. I zarolaj proizvod na nokat.

2. Koristeći svoj kist i malu količinu Slip Solution tekućine, oblikuj nokat s PolyGEL-om. Koristi PolyTOOL ili kratki i čvrsti sintetički kist.

3. Vrijeme polimerizacije/sušenja: 30 sekundi u 18G Plus LED lampi ili 60 sekundi za bijele PolyGEL nijanse (SOFT WHITE i BRIGHT WHITE).


*Moguće napraviti 30 - 50 aplikacija po tubi, ovisno o vrsti nadogradnje.


Pogledajte proizvode
GDJE SMO?