Korisnički račun - DIVIANA COSMETICS Web Shop
Više od 5000 proizvoda!   Besplatna dostava za kupnju preko 300Kn! 

Kada ste prijavljeni, do ove stranice možete doći klikom na link "Moj račun". Ako niste prijavljeni, pojavit će se forma za prijavu ili registraciju. Obvezna polja su posebno označena. Obratite pozornost na to da je broj telefona obavezan kako bi Vas dostavljači mogli kontaktirati u slučaju potrebe.

Kod prvog unosa adrese za naplatu, ona će postati i adresa za dostavu. Adrese za naplatu ili dostavu možete mijenjati u bilo kojem trenutku, čak i u trenutku kupovine. Na adresu naplate slat ćemo vam račun ako ste naručeno platili kreditnom karticom ili predračunom, a isporuku zatražili na neku drugu adresu - adresu za dostavu. U profilu možete spremiti više adresa za dostavu (npr. posao, mama, sestra, stan, ...).

Ukoliko niste upisali nijednu adresu za dostavu, iskoristit će se adresa za naplatu. Ako ste odabrali različite adrese za naplatu i dostavu, morat ćemo Vas kontaktirati kako bismo potvrdili na koju od te dvije adrese želite i dostavu i naplatu. Poslat ćemo vam e-mail na adresu kojom se prijavljujete i zatražiti da nam potvrdite izbor adrese za naplatu i dostavu. U profilu uvijek možete mijenjati adrese, lozinku, kao i e-mail (na novu e-mail adresu slat će vam se potvrde i služit će vam za prijavu).

U svakom trenutku možete vidjeti popis vaših narudžbi i njihov status.

GDJE SMO?